Éttermünk


Rólunk

A Gyógyfürdők Paradicsomában – Hajdúszoboszlón, a Gyógyfürdővel szemben, romantikus és egyben elegáns stílusban épült népszerű vendéglátó komplexum: a Lorena Étterem. Működését 2007-ben kezdte meg, 2011. októberétől pedig teljesen megújulva, töretlen és egyre nagyobb népszerűséggel várja vendégeit: a sétányról betérő hölgyeket, urakat, valamint a Hajdúszoboszlói Strandon fürdőző, napozó vendégeket.

Az étterem évek óta a magyar vendéglátás messze híres színfoltjának számít. Az épületkomplexumban 100 fő befogadására alkalmas, igényes és elegáns fedett terem, 150 fős fedett terasz, valamint 80 fős emeleti -panoráma terasz áll vendégeink rendelkezésére. Az étteremben kedvező árakkal, különleges grillezett húsokkal, halakkal, vad- és szárnyas ételekkel, valamint Magyarország 5 leghíresebb borvidék legjobb bortermelőinek boraival, sör–, kávé- és fagylaltkülönlegességekkel, fitness, vegetáriánus ételekkel várjuk kedves vendégeinket.

Ezen kívül kellemes élőzene varázsolja az estéket könnyeddé. Baráti társaságoknak, családoknak, családi rendezvényeknek igény szerint különterem is rendelkezésére áll. Csoportoknak – megbeszélés alapján – egyedi kedvezményt nyújtunk. Szeretettel, tisztelettel és barátsággal várjuk a régi és leendő új vendégeinket!

Éttermünkben fizetési lehetőségként a bankkártyás fizetésen kívül még az alábbi utalványok kerülnek elfogadásra: Szép-kártya, Erzsébet utalvány, Üdülési csekk, Sodexho, Ticket Restaurant, Cheque Déjeuner, Cafeteria hideg-meleg étkezési utalvány.

Ételeink bármelyikét ingyenesen ki is szállítjuk Hajdúszoboszló területére, ráadásul az online rendelésedhez még regisztrálnod sem kell, csupán kosárba kell tenned a megkívánt pizzát vagy főételt.

Jó étvágyat kíván a Lorena Étterem lelkes csapata!Rendeléssel kapcsolatos információk

Nyitva tartás:

Hétfő - Vasárnap: 08:00 - 22:00

Kiszállítás:

Csak Hajdúszoboszló, Ebes és Nagyhegyes területén.

5.000 Ft alatt: 700 Ft, de Hajdúszoboszló területén INGYENES

5.000 Ft felett: 0 Ft a Kiszállítás menüpontban szereplő településekre.

Előrendelés:

08:00 – 11:00 között leadott rendeléseket, 11:45-kor kezdjük kiszállítani!

Kapcsolat:

Email: etterem@lorenaetterem.hu

Tel: 52/722-643; Mobil: (+36)-30/372-2643

Címünk: 4200, Hajdúszoboszló, Hőforrás u. 9.

Ünnepi nyitva tartás:Alkalmazásunkat itt tölthetitek le:

Androidra

IOS-re